Friday, October 3, 2008

Blott en dag

Plötsligt bryter solen fram och lönnarnas sprakande färger blir än mer intensiva. Det glittrar på vattnet och fåren i hagen där jag kör förbi mumsar vidare. Visst, det finns moln på himlen, moln som ständigt hotar med mörker och regn. Det är också en bild av livet. Här kan vad som helst hända, vi lever med goda dagar och onda dagar. Men vi kan bara leva en dag i sänder.

Morgondagens omsorg får jag spara, om än oviss syns min vandringsstig. Som din dag, så skall din kraft och vara, detta löfte gav han mig.

8 comments:

Evas blogg said...

Och tänk så fint att dessa solskensdagar finns. Ett hopp.

kantorn said...

Så sant!
Jag har en tjej boende hos mig nu som mår lite dåligt psykiskt. Hon är 21 och har bla ätstörning. Inatt satt jag och kramade henne för hon vågade inte gå och lägga sig. Idag har hon haft ett samtal med vår kloka präst och det är en helt annan tjej jag har här nu. Hoppas hon sover gott inatt. Tack ni kloka präster för att ni finns!

Madicken said...

Visst är det Eva :)

Kantorn, du gjorde en lika stor insats med din ofamnande omsorg!

kantorn said...

samma sak ikväll. Känner mig maktlös. Förlåt att jag deppar på din blogg.

Madicken said...

Du får så gärna deppa här kantorn, hoppas det ordnar sig!

kantorn said...

Japp, nu har vi äntligen fått en bra kontakt med en legitimerad psykolog. Så nu känns det bra. Men har du möjlighet så tänd gärna ett ljus och be en bön för oss.

Madicken said...

Kantorn; ska göra så :)

kantorn said...

Tack!