Monday, June 4, 2007

Trefaldighetstiden

Så befinner vi oss i trefaldighetstiden, växandets tid. Nog växer det alltid runt omkring, alldeles för hastigt. Ser i dagboken att blåmeskidsen var nästan två veckor tidigare i år. Själv är jag sen som vanligt, sen med att fatta att det redan är sommar. Kanske beror det på att det händer så mycket i församlingen i maj och juni och att min semester för det mesta inte börjar förrän i mitten av juli. I morgon är det dags för årets församlingsresa till en känd gammal stad ;-)

5 comments:

Evas blogg said...

Känd gammal stad?! Ja visst går det undan just nu? Och jag hinner inte heller riktigt med. Underbara kvällar är det i alla fall, dagarna börjar bli otroligt heta. Ljuset just nu är så härligt, tänk om man kunde hålla sig vaken dygnet runt! Hoppas ni får en fin tur i morgon!

Madicken said...

Tack för det Eva! Det blir att gå upp tidigt i morgon,hu så grymt...

Anonymous said...

Jag har ett knep när jag ska gå upp tidigt: dra upp persiennerna innan jag går och lägger mig så väcker solen. Inte lika jobbigt att gå upp som på vintern när det är mörkt... :)

Evas blogg said...

Jag antar att ni i alla fall hade tur med vädret ;-)! På söndag ska jag upp i ottan, vår församlingsresa till präst/diakonvigningen i Härnösand Bussen går kl. 07.00!! Tur att det är ljust!

Madicken said...

Anna: jag har inga persienner, bara gardiner men halv 6 har solen knappast kommit fram på sovrumssidan.
Ja Eva, kanonväder och nu huvudvärk..