Saturday, June 16, 2007

Festivalintryck

Det är sig inte riktigt likt på Hultsfredsfestivalen och nu när jag kommit hem efter Ozzys framträdande och läst lite på nätet får jag det bekräftat. Det är inte alls så mycket folk som det brukar och det är något spänt i luften som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Vad har hänt? Det allra bästa vi upplevt i dag är Mando Diao, sann rockglädje och visst var det en upplevelse att få se Ozzy live även om han inte riktigt platsar bland mina favoriter. I natt jobbar två präster och två diakoner så jag får vila lite, om jag kan...
Hör musiken dåna från fesivalplatsen.

5 comments:

Evas blogg said...

Vad är det som händer? Jag har inte läst något om/från Hultsfred än. Lycka till med fortsättningen!

Per Westberg said...

Är det inte så att det mesta som varit framgångsrikt drabbas av downperioder. Jag tror att festivaler har blivit en så stor grej att många svenska ungdomar tar steget ut i Europa.

http://kyrkoordnaren.blogspot.com/2007/06/hultan-kroknar.html

Jämtlandstösen said...

Jag tror det ligger mycket i det Per säger. Dessutom läste jag att biljetterna varit lite dyrare i år, och det kan säkert ha påverkat också.

Madicken said...

Det kanske har gått inflation i festivaler...

Z said...

Jag tror helt enkelt att fler och fler som växer upp är invandrarungdomar som knappt har hört om hultsfred.

Och som kanske inte får lov att bevista den för sina föräldrar, som kanske aldrig varit på festival själva i sin ungdom. Mycket handlar om tradition, i högsta grad Hultsfred, tror jag.

Mer reklam och välkomnande till förortsungdomar :) :)
(om de redan gör denna reklam, ber jag om ursäkt)