Monday, January 15, 2007

Raserad gavel, raserad rygg.

Hela förmiddagen har hjälmförsedda män arbetat med den raserade husgaveln. De tvingdes slå ner löst hängande tegelstenssjok och nu kryper de runt på taket till tvättstugan som ligger intill huset där de mesta av teglet hamnat, alltså på tvättstugetaket. Skriver jag konstigt? Skyller på ett grymt ryggskott som drabbade mig i går redan. Och HUR tvättar man håret med ryggskott??!!

7 comments:

Eva said...

Nej men stackare! Ryggskott har jag haft många och det är ett elände. Bara vila, smärtlindrande och värme (för mig) som hjälper de första dagarna. Hoppas det är snabbt övergående!! Gjorde du något särskilt som fick ryggen att knäcka till?

Madicken said...

Ja, jag drabbas med jämna mellanrum. Vet inte vad jag gjort -men som tur är har jag hittat någon som kunde ta kvällens arbete åt mig. Linkar runt med stödkorsett varvat med ryggläge i sängen men det gör ju så h...tiskt ont att komma ner och upp.

Eva said...

JA!! Det är det värsta. Minns att jag skrek rakt ut och skrämde barnen, som då var små. Sköt om dig!

Blyger said...

Krya på dig!!!

Madicken said...

Tack för omtanken! Något rörligare i dag...

Eva said...

Kan du vara hemma och vila eller måste du jobba idag?

Madicken said...

Turligt nog hade jag inget viktigt inbokat i dag så jag har tagit ledigt. Horisontell ställning mest hela fm men nu känner jag att jag vill gå ut. Känns bättre nu och solen lyser därute. Gömmer katastrofhåret under en keps...