Wednesday, January 10, 2007

Beslutsångest

Men nu har jag bestämt mig. Gjorde jag rätt? Vem vet...

9 comments:

Eva said...

Nu blir jag såååånyfiekn över vad det är du har bestämt!!

Madicken said...

Att säga upp min tjänst och stanna där jag är nu...svårt val, usch.

Eva said...

Ja, särskilt om du trivdes med den tjänst du ev. ska säga upp. Vad vill du helst göra, det som ditt hjärta vill?

Madicken said...

Ja du..både ock. Den "gamla" tjänsten är mer känslomässig,arbetskamraterna du vet, men den "nya"församlingen behöver mig verkligen. Här finns mycket att ta i tu med, mer utmaningar. Oj..nu är det kvinnorna i klostret på TV!!!

Blyger said...

Madicken! Jag tror du kommer att göra ett gott arbete i den nya församlingen!

Madicken said...

Tack Blyger! Det värmde.

Eva said...

Ja ibland kan det vara svårt att välja och som du skriver,när det blir känslomässigt med bra arbetskamrater, svårt. Samtidigt känns det som om du verkligen känner för den nya församlingen, med alla sina utmaningar. Och de behöver dig verkligen. Du får väga för och nackdelar. Låter ändå som om det är den förs du är i nu som finns i ditt hjärt, där du vet att du behövs. Varmt lycka till! Följer du också klosterkvinnorna? Intressant serie.

Madicken said...

Ja Eva. Det är späänande att se processen hos kvinnorna i klostret. Även nunnorna genomgår ju en process genom att ta in dessa kvinnor i sitt sammanhang. Väntar med spänning på nästa del.

Eva said...

Ja, och jag tycker att nunnorna har ett enormt tålamod med kvinnorna. De är så kloka (nunnorna alltså). Själv blir jag lite frustrerad över kvinnornas respektlöshet mot nunnorna och den miljö de befinner sig i.