Thursday, May 8, 2008

KT - Kyrkans Tidning

KT - Kyrkans Tidning

9 comments:

Fia said...

Jag skrev en kommentar till dig tidigare idag, men det gick inte att publicera den.

blyger said...

Vet du, jag tänkte på dig imorse när jag läste tidningen! :-)

Madicken said...

Ja, Fia jag tror det spökar på blogger ibland...
Kul Blyger och det var bra att artikeln kom ut. Två nya medarbetare har anmält sig tack vare den :)

Evas blogg said...

Välbehövligt arbete ni utför där! Vår äldsta skulle ha behövt en sån som dig att prata med när hon, som 18-åring, blev rånad i sitt tält mitt i natten. Som mamma kändes det jobbigt att vara långt borta då och inte kunna hjälpa en rädd och chockad dotter. Och ingen hjälp sökte hon upp (visste kanske inte att det fanns?).

Madicken said...

Eva, nu har vi en synlig plats på festivalen bredvid sjukvårdstältet. Dessutom kommer Kyrkans Unga att finnas med from i år vilket känns bra och visar att det minsann inte bara är tanter (och absolut inget ont med dem!!) som är engagerade i kyrkan.

Evas blogg said...

Härligt!

kantorn said...

Tja, det var ju tråkigt att jag "bara" är musiker.
Jag hade gärna ställt upp men eftersom jag inte är vigd till mitt ämbete känner jag mig inte välkommen. Tyvärr...

Madicken said...

Men du kantorn, from i år så får även andra anställda+kyrkans unga vara med och arbeta på festivalen. Det har jag fått besked om alldeles nyligen! Dock vet jag ej vad vi skulle ge dig för kännetecken, en t-shirt med kyrkans emblem?

kantorn said...

Det har varit för mycket sista tiden så jag har inte varit vid datorn. Båtar som ska målas, trädgård som växer och på det jobb jobb jobb. Men det är våååår! Underbart!!

Jo, när jag jobbade i skut funkade det ypperligt med vår typ tenniströjja med skutlogga och svenskakyrkan/Iglesia Sueca på.
När man letade efter svenskar på sjukhus och annat, så kändes det skönt att ha den tröjan. Det var en legitimation på nått sätt.