Friday, February 9, 2007

Andra böcker

Jag älskar inte bara böcker att läsa i. Jag älskar böcker att skriva i och teckna i. Nu köpte jag två vackra böcker på Indiska, ja såna med sidenklädsel. Den ena med streckade linjer för att skriva i och den andra utan linjer. Det hemska är att jag har flera liknande vackra böcker som jag spaaaaarat för att jag inte nänts skriva eller teckna då jag väntar på de ultimata orden och de ultimata bilderna. Idiotiskt eller hur. NU ska jag bryta detta sjuka mönster och kanske skriva ner mina haikudikter som ligger i Words. Ska bespara omvärlden dessa, åtminstone tillsvidare. Förresten så älskar jag fina pennor också. Och penslar :0)

8 comments:

Eva said...

Men du, vi kan bilda en klubb!! Jag älskar också fina anteckningsböcker, precis som du väntar jag att skriva stororden i dem. Men de infinner sig ju aldrig!! Fast vissa böcker skriver jag anteckningar i, kan ju inte bara låta dem ligga och skrota. När jag skrev min bok gick det åt många böcker, då jag skrev allt för hand första omgången. Pennor och penslar hör också till favoriter hos mig. Målar du?

Blyger said...

Mmm...själv har jag ett helt gäng anteckningsböcker som jag släpar runt på... -en för varje tema, på något vis. En för dikter, en för "finord", en för... ja, du förstår. =)

Madicken said...

Haha. Festligt eller hur? Eva, har du skrivit en bok? Spännande! Vad för slags bok? Om jag målar? Jo, fast inte så ofta som jag vill.

Eva said...

Ja, jag skrev en bok om smärta och smärtbearbetning år 2001. Utifrån egna upplevelser, varvat med dikter. Då, för 17 år sedan fanns inte begreppet utbrändhet men mina symtom då skulle kanske fått diagnosen utbr.het idag. Att måla är roligt och läkande. Jag har målat mkt i mina dagar, både till mig själv och till andra. Ett av de mest lustbetonade saker man kan göra.

Madicken said...

Aha! Visst är det härligt och frigörande att måla.

~Karin Långström Vinge~ said...
This comment has been removed by the author.
~Karin Långström Vinge~ said...

*känner igen*

Madicken said...

Roligt att vi är fler som känner så här!