Sunday, February 14, 2010

Bad Haircut

I morgon är det dags för frissan dit jag går 2ggr/år. Det är praktiskt på många sätt med långt hår. Bara putsa till och sätta upp. Tar ju lite tid att tvätta och kamma förstås...

Jag har haft många olika frisyrer och stilar genom åren. En del värre än andra. Vad sägs om superkort med lång synttofs i nacken eller permanentat á la Diana Ross.

Under många år använde jag henna för att ljusa upp mitt då väldigt mörka hår. Det var väldigt bra för både hårbotten och stärkte hårstråna. Fin glans också.

Sedan drog man in produkten från apoteket eftersom råttor fått cancer av henna. Stackars försöksdjur!!! Efter över 20 års anvädande gick jag då över till andra färgmetoder och håret blev liksom bara tyngre och tyngre.
Nu struntar jag i alla färger och låter silvret ta över.

Om man skulle våga sig på en liten snedlugg nu?
Vad har du för frisyr?

4 comments:

Evas blogg said...

Jaa du, lite snedlugg har jag allt. Uppklippt page kanske man kan kalla min frisyr. Jag slutade också färga håret när jag var i 40-årsåldern. Men jag såg så förfärligt gammal och tråkig ut så jag började tona det igen efter några gråa år. Men nu måste jag tona det 1 gång/månad. Och gör det fortfarande, känner mig piggare med mitt mörka hår.

Madicken said...

Det blev ingen snedlugg här. Kapade väl ca 20 cm o klippte upp en del. Mycket skönt o lättare att tvätta o kamma. Tror det är tvärtom för mig beträffande färgen. Jag ser piggare ut som silverblondin. Du har nog lite mörkare hy så det gör säkert en del.

Evas blogg said...

Oj! 20 cm det är mycket det! Ja jag ser så blek ut med grått hår.

Madicken said...

Ja, jag hade ju lite att ta av och ibland behövs en rejäl klippning. Mitt hår växer som ogräs, haha..