Tuesday, September 18, 2007

Foton

Packat upp foton och förundrats över konstiga frisyrer och hemska tapeter. Och HUR många skolfoton finns det på ungarna??!! Men roligt att titta på och försöka komma ihåg vilka klasser...Sommarbilder och vinterbilder, födelsedagar och jular, ja många bilder är det.

7 comments:

Evas blogg said...

Ja visst är det kul med gamla kort?! Jag har också gått igenom alla gamla kort nu. Frisyrer ja, kan se helt otroligt roliga ut. Jag hittade ett kort när vår yngsta döptes, hela familjen uppställda i kyrkan. Jag hade inte hunnit kamma mitt hår på morgonen, ett tantpermanentat hår på en 33-åring! Hjälp.

Madicken said...

Själv hade jag en "Diana Ross-släng dig i väggen-frisyr" en gång. HAHAHA!

Evas blogg said...

Underbart :-)!!

Jämtlandstösen said...

Vi har redan hur många bilder som helst på dottern och hon är bara två år än. Jag bävar för hur det kommer bli innan hon är vuxen:-)

Evas blogg said...

Ja det är lättare nu för tiden att ta massor med kort. Den digitala uppfinningen gör ju att man tar fler kort än man behöver och det är inte alltid man kastar halvbra kort, inte jag i alla fall.

Madicken said...

Ja du Jämtlandstösen och med digitalkamera blir väl ännu fler...men det är ju roligt, eller hur :-)
Eva du tar ju många fina bilder har jag sett!

Evas blogg said...

Tack ska du ha! Men alla gamla, de med konstiga frisyrer på, är papperskort. Har massor som ligger i en låda och "skräpar".