Monday, August 20, 2007

Svartrock

När jag rensat ut i mina garderober och vidarepassat allt jag inte längre kan eller vill ta på mig inser jag att vad som återstår är till 90% prästskjortor! Jaha, vad gör jag nu? Funderar på att låta sy upp en lång prästkappa i tunt svalt tyg som jag kan svassa runt i hela tiden. Ingen behöver veta vad jag har under och jag slipper alla klädbekymmer. Jag kan väl göra som prällarna i Grekland!? Men skägg vill jag inte ha - där går gränsen!

5 comments:

Jerry said...

Jaså, inte skägg? Jag som trodde du var en modern präst...(;-)

Evas blogg said...

Täönk så lättsamt att aldrig behöva fundera på vad man ska välja för kläder! Men.....kanske lite tråkigt också.

kyrksyster said...

Hihi... varför inte göra som alla de muslimska kvinnor som semestrade på samma ställe som jag förra veckan... lång svart kappa(men jeans under det såg jag allt), svarta slöjor och svart framför ansiktet så man bara såg de svindyra solglasögonen och Gucciväskan på axeln...

Förresten så har väl den långa talaren blivit populär speciellt bland kvinnliga präster numera... tycker jag ser det ganska ofta... fast det är ju ylle i dom förståss...

Jämtlandstösen said...

Ja, talar var det någon som sydde upp när jag gick på PIUS 96. Men det var inte många inte, men kanske är det populärare nu.

Madicken said...

Hahaha Vilken bra idé kyrksyster kommer med!!
Hm, ylle är ju för varmt, utom på vintern kanske. Siden? och ibland kanske jag vill klä mig utan prästattribut. Och du Jerry, jag klär INTE i skägg!